به بازار چاپ خوش آمدید | ورود اعضا | ثبت نام رایگان
بنر
بنر
بنر

نمایش بر اساس استان

عضو بازار چاپ شوید
ثبت نام رایگان
عضو هستید؟ورود اعضا

خبرنامه

مركز پشتيباني بازار چاپ

همراه پشتیبانی بازار چاپ

سامانه پيامك تماس نيازمندي هاي بازار چاپ
کانال تلگرام بازار چاپ

تعرفه آگهی

1 ماهه - 80,000 تومان
3 ماهه - 204,000 تومان
6 ماهه - 360,000 تومان
1 ماهه - 40,000 تومان
3 ماهه - 102,000 تومان
6 ماهه - 180,000 تومان

پرداخت آنلاین

پرداخت آنلاین
بانك متن لوح تقدير
بانك قاب و حاشيه لوح تقدير
بانك آرم و لوگو
بانك نقوش اسليمي و تذهيب
بانك وكتورهاي كاربردي
بانك آموزش نرم افزار كورل
بنر
بنر
بنر
بنر
بنر
بنر
::

سهم صنعت چاپ در حمایت از کالای ایرانی از نگاه مادر صنعت چاپ!

: : :

 

 

سهم صنعت چاپ در حمایت از کالای ایرانی از نگاه مادر صنعت چاپ!

 

صنعت چاپ در دو زمینه‎ی مهم نقش آفرین و تاثیر گذار است؛ یکی در جایگاه فرهنگی و دیگری در مقوله‎ی چاپ صنعتی و بسته‎بندی.

 

به گزارش بازار چاپ ، مدیرکل صنایع شیمیایی و سلولزی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به سال حمایت از کالای ایرانی گفت: نقشی که چاپ صنعتی و بسته‎بندی در حمایت از کالای ایرانی می‎تواند ایفا کند از جنبه‎های مختلفی قابل توجه است.

 

پروین نباتی افزود: یکی از علت‎های عدم تمایل و اقبال مصرف‎کنندگان به کالاهای تولید داخل؛ نداشتن اطلاعات کافی و شناخت مناسب از ویژگی‎های مطلوب کالای ایرانی و نداشتن بسته‎بندی شکیل، مناسب و موردپسند مصرف‎کنندگان است که صنعت چاپ در این زمینه‎ها می‎تواند کمک موثری باشد؛ و با معرفی مطلوب کالاهای ایرانی، طراحی و بسته‎بندی مناسب، درج اطلاعات مورد نیاز مصرف‎کنندگان، ایجاد جاذبه‎ی لازم و البته غیر کاذب، متنوع‎سازی و پوشش همه‎ی سلایق مصرف‎کنندگان به ایفای نقش بپردازد.

 

وی ادامه داد: صنعت چاپ در جایگاه فرهنگی خود می‎تواند علاوه بر معرفی توانمندی‎های داخلی در تولید کالاهای مورد نیاز در کنار تبیین امتیازها همراه با انتقاد سازنده به بهبود کیفیت کالاهای تولید داخل کمک کند.

 

مدیرکل صنایع شیمیایی و سلولزی بیان کرد: اهمیت صنعت چاپ در حوزه‎ی نشر به این مهم اشاره دارد که رسالت فرهنگی این حوزه در همکاری با تولیدکنندگان داخلی و افزایش سطح آگاهی مصرف‎کنندگان به درستی ایفا می کند و مدبرانه از سیاه‏نمایی و ایجاد دلسردی جلوگیری به عمل می آورد.

 

نباتی اظهار کرد: معرفی مناسب کالاهای تولید داخلی و افزایش آگاهی مصرف‏ کنندگان در مورد مزیت کالاهای ایرانی در مقایسه با کالاهای وارداتی، به‎صورت مداوم به انتشار گزارش‎هایی در زمینه‎ی صنایع مختلف بپردازد تا به‎صورت مصداقی و عینی اثرات مطلوب مصرف کالاهای ایرانی را در توسعه‎ی تولید، اشتغال و شاخص‎های کلان اقتصادی نشان دهد؛ و با اغماض برخی تفاوت‎های مختصر کیفی و حتی قیمتی کالاهای تولید داخل در اشاعه‎ی فرهنگ مصرف کالای ایرانی در هم‎سنجی با مشابه خارجی نقش‎آفرینی کند.

 

وی رویکرد ها مناسب در این حوزه اشاره دارد و تاکید می کند: به‎منظور همسویی و تقویت جریان حمایت از کالای ایرانی ضمن باور به توانمندی‎های داخلی، لازم است به بهبود مستمر کیفیت، کاهش قیمت تمام شده کالاهای تولید داخلی اهتمام شود و مسئولیت‎پذیری اجتماعی، اعتمادسازی و اطلاع‎رسانی لازم از سوی تولیدکنندگان و رسانه‎ها مورد توجه بیشتری قرار بگیرد.

 

مدیرکل صنایع شیمیایی و سلولزی وزارت صنعت، گفت: جهت ایجاد مزیت بیشتر برای کالاهای داخلی لازم است تخفیفات ویژه‎ای برای تبلیغ کالای داخلی اختصاص یابد و از تبلیغ کالاهای خارجی دارای نمونه‎ی مشابه داخلی اجتناب شود. یکی از موضوعاتی که به‎ویژه در افزایش رقابت‎پذیری کالاهای تولید داخل نقش مهمی دارد عدم مصرف کالای قاچاق است که نیازمند فرهنگ‎سازی لازم است.

 

نباتی جذب سرمایه‎گذاری خارجی، تولید مشترک و تحت لیسانس و برند سازی را یا ضرورت دانست و گفت: افزایش کیفیت و جلب اعتماد مصرف‎کنندگان تاثیر بسزایی رونق تولید دارد.

 

وی برخی زیرساخت‎های موردنیاز برای تحقق حمایت از کالای ایرانی را مهم اعلام کرد و تصریح کرد: برای تحقق این مهم نیازمند بسترهایی به منظور تقویت کالاهای داخلی هستیم از جمله این موارد ضرورت توجه به ‎توان و تسهیل مقررات، گسترش مشوق‎های لازم، توسعه‎ی خدمات تجاری، تامین مالی، تسهیل مبادلات مالی و بانکی، توسعه‎ی خرید اعتباری، کاهش قیمت تمام‎شده با به حداقل رساندن هزینه‎های تولید، استفاده از حداکثر ظرفیت تولید اقتصادی و بهبود کیفیت اشاره کرد.

 

مدیرکل صنایع شیمیایی و سلولزی وزارت صنعت، افزود: به‎منظور همراهی در حمایت از کالای ایرانی ضروری است که صنعت چاپ و نشر ارتباط موثری با تولیدکنندگان داخلی جهت معرفی نقش چاپ و بسته بندی در عرضه‎ی مطلوب‎تر محصولات ایجاد کند. به‎نظر می‎رسد وجود بانک اطلاعات جامع از توانمندی‎های صنعت چاپ در این زمینه می‎تواند حائز‎اهمیت باشد. علاوه بر این تقویت بخش‎های چاپی میان‎فرآیندی در واحدهای تولیدی با توسعه و تقویت برون‎سپاری به صنایع تخصصی چاپ (علاوه بر همکاری موثر در تولید و مصرف کالای ایرانی) به رونق کسب‎وکارهای تخصصی چاپ نیز کمک شایان توجهی ‎کند.

 

نباتی اظهار کرد: خوشبختانه در آغاز سال فرصت کافی برای اقدام مناسب بنگاه‎ها، هماهنگی‎ها و هم افزایی از طریق تشکل‎ها وجود دارد. با توجه به اینکه برای تامین سرمایه‎ی در گردش و بازسازی و نوسازی صنعت چاپ نیز سازوکار لازم جهت تامین مالی (با معرفی به بانک‎های عامل در سازمان‎های صنعت معدن و تجارت استان‎ها) پیش‎بینی شده است؛ در صورت هماهنگی و اقدام به‎موقع صنعت چاپ، نتیجه‎ی مورد انتظار حاصل می‎شود. البته انتظار بر این است که صنعت چاپ به موازات اقدام برای استفاده از ظرفیت‎های موجود به‎روزآمدسازی فناوری‎ها را برای پاسخگویی به نیاز همه‎ی متقاضیان موردنظر قرار دهد.

 

 

 

منبع: آژانس خبری چاپ و بسته بندی ایران

 

 


گروه تلگرامي بازار چاپ

تاریخ انتشار: شنبه, 29 ارديبهشت 1397