به بازار چاپ خوش آمدید | ورود اعضا | ثبت نام رایگان
بنر
بنر
بنر

نمایش بر اساس استان

عضو بازار چاپ شوید
ثبت نام رایگان
عضو هستید؟ورود اعضا

خبرنامه

مركز پشتيباني بازار چاپ

همراه پشتیبانی بازار چاپ

سامانه پيامك تماس نيازمندي هاي بازار چاپ
کانال تلگرام بازار چاپ

تعرفه آگهی

1 ماهه - 80,000 تومان
3 ماهه - 204,000 تومان
6 ماهه - 360,000 تومان
1 ماهه - 40,000 تومان
3 ماهه - 102,000 تومان
6 ماهه - 180,000 تومان

پرداخت آنلاین

پرداخت آنلاین
بانك متن لوح تقدير
بانك قاب و حاشيه لوح تقدير
بانك آرم و لوگو
بانك نقوش اسليمي و تذهيب
بانك وكتورهاي كاربردي
بانك آموزش نرم افزار كورل
بنر
بنر
بنر
بنر
بنر
بنر
::

روراستی با مخاطب، برگ برنده برندها

: : :

 

روراستی با مخاطب، برگ برنده برندها

 

این روزها با گسترش فضای رقابت در عرصه کسب‌وکار، رفتارهای متفاوتی از صاحبان کالا و خدمات در حوزه تبلیغات مشاهده می‌شود که برخی از آن‌ها به اعتقاد صاحب نظران، کاملاً هوشمندانه و تاکتیتکی برنامه‌ریزی و اجرا می‌شود ولی اغلب آن‌ها با ضعف‌های ریشه‌ای و ساختاری مواجه هستند که بر پروسه نهایی تبلیغ تاثیر مستقیم بر جای می‌گذارند.

 

اما اینکه کدام روش‌ها و استراتژی‌ها در دنیای پرهیاهوی صنعت تبلیغات می‌تواند کاربردی‌تر قلمداد شود موضوعی است که در این گزارش سعی شده تا حدودی بدان پرداخته شود.

 

دکتر بلوریان تهرانی استاد تبلیغات در این زمینه معتقد است: اصولا وقتی کمپینی برای مخاطبان ایجاد انگیزه نمی‌کند و از سویی نیز در نزد صاحبان تولید و خدمت نیز بازخوردی از روش‌های به کار گرفته شده مشاهده نمی‌شود این نکته به ذهن می‌آید که استراتژی ساخت و ارائه تبلیغ مورد نظر در موارد متعددی دچار ضعف ساختاری بوده است یعنی محتوا به عنوان اصلی‌ترین بخش، فاقد جذابیت‌هایی است که در کنار طراحی گرافیک و شکل ظاهری بتواند یک کل متمرکز و موثر را ارائه نماید.

 

بابک بادکوبه مدیر عامل آژانس بادکوبه از به کارگیری متد(برند روراست) یا شفافیت برندها در برخورد با مخاطب، سخن به میان می‌آورد و می‌گوید: ما در آژانس، استراتژی و متد تازه‌ای را در ایران اجرایی می‌کنیم که شاید کمتر از سوی صاحبان کالا و خدمت مورد استقبال قرار گیرید و آن تمرکز بر اصل روراستی با مخاطب است. به این معنی که صاحبان کالا و خدمت در معرفی و ارائه خود تا چه حد با جامعه هدف و مخاطبان مورد نظر خود روراست و صادق هستند و یا اینکه چقدر برای فروش بیشتر حاضر به کذب‌گویی، بزرگ‌نمایی و ... هستند. به این معنی که وقتی کرم حلزون با ویژگی‌هایی نظیر شفافیت و لکه‌بری و سایر موراد به مخاطب عرضه می‌شود در طی مدت زمان کمی، ادعاهای مطرح شده ثابت نمی‌شود و نام تجاری نابود شده و این برای کسانی که چنین رویکردی را پوشش داده‌اند نیز مسئله‌ساز است.

 

از سویی برندی مثل کوکاکولا در تبلیغات خود هرگز از سلامتی حرفی نمی‌گوید بلکه پیامش در حوزه شادابی و سرزندگی است. یعنی یک نام تجاری شاید همه مسائل را در مورد کالایی که تبلیغ می‌شود نگوید اما شفافت و روراستی را مورد تاکید قرار داده و از گفتن دروغ به مخاطبان خودداری می‌کند. کارهایی نظیر برند مک، ال جی و آسان پرداخت با همین ویژگی طراحی شده‌اند.

 

البته در همه دنیا برندهای معتبر و بزرگ از این استراتژی برای ارتباط مداوم و ماندگار با مخاطبانشان استفاده می‌کنند و شاید وجه تمایز و حرفه‌ای بودن آن‌ها نسبت به طرح‌های دیگر محسوب شود.

 

حتی در مواردی دیده شده برندهای بزرگ نفتی مثل "شرکت شل" به دلیل ایجاد آلودگی‌های زیست محیطی ضمن پرداخت خسارت از مردم عذرخواهی می‌کنند و یا شرکت‌هایی که بازخورد عملکردشان بر خلاف وعده‌های داده شده به مردم بوده حتی اقدام به جمع آوری محصول خود و عذرخواهی از مردم می‌کنند.

 

به عبارتی باید گفت در صنعت تبلیغات رو راست بودن کار دشواری است ولی رمز موفقیت و ماندگاری نام‌هایی است که فارغ از ایجاد جریان‌ها و موج‌های مقطعی و گذرا و بدون در نظر گرفتن موضوع فرهنگ و ملیت به نیاز ذاتی مخاطبانشان توجه کرده و از بیان موضوعات غیرواقعی و فریبنده که نشانی از روراستی و صداقت با مخاطب ندارد پرهیز می‌کنند. در واقع به این شکل، بسترسازی بلند مدتی در راستای جلب اعتماد و اطمینان مشتری از خود نشان می‌دهند و به نوعی بر اساس تصویر مناسبی که از مدیران و مردم جامعه دریافت داشته اقدام به طراحی و ارائه محتوای خلاق می‌نماید.

 

وی با بیان اینکه طرح برندینگ روراست برای اولین با در اتاق بازرگانی اصفهان رونمایی شد می‌گوید: طبق مذاکراتی که با سازمان جهانی تبلیغات انجام شده این طرح به زودی به نام ایران در این مرکز ثبت جهانی می‌شود و به عنوان یک متد علمی قابل بسط و کاربردی مورد مطالعه و استفاده قرار می‌گیرد.

 

رضا رفیعی کارشناس و مدرس تبلیغات در دانشگا ه علمی کاربردی تهران در رابطه با موضوع رو راستی و شفافیت در تبلیغ محصولات اظهار داشت: در روانشناسی تبلیغ، مهمترین شاخصه بر محوریت مخاطب و رویکردهایی است که بایستی در این فرایند مد نظر قرار داشته باشد و اعتمادسازی برای گفتن حرف‌های برندها در نقطه مقابل جریانی است که مخاطب گفته‌های برندهای معتبر را می‌پذیرد. یعنی این دو علت و معلول همدیگر هستند.

 

در نهایت رفتاری که از صاحبان برند بروز و ظهور پیدا می‌کند نوع بینش و نگرش و در نهایت رفتار متقابل مخاطب را شکل می‌بخشد و بزرگ‌ترین معضل شرکت‌ها بیان موضوعاتی است که واقعیت نداشته باشد و حتی فراتر از آن عدم روراستی و شفاف‌سازی در حیطه فروش و مصرف کالاها به حساب می‌آید.

 

وی متد شفاف‌سازی را هزینه‌بر و علمی می‌داند با این تفاوت که هزینه انجام شده بعد از مدتی با ایجاد قدرت فزاینده تر نزد صاحب تبلیغ باز می‌گردد.

 

 

 

 

منبع: mbanews.ir