به بازار چاپ خوش آمدید | ورود اعضا | ثبت نام رایگان
بنر
بنر
بنر

نمایش بر اساس استان

عضو بازار چاپ شوید
ثبت نام رایگان
عضو هستید؟ورود اعضا

خبرنامه

مركز پشتيباني بازار چاپ

همراه پشتیبانی بازار چاپ

سامانه پيامك تماس نيازمندي هاي بازار چاپ
کانال تلگرام بازار چاپ

تعرفه آگهی

1 ماهه - 80,000 تومان
3 ماهه - 204,000 تومان
6 ماهه - 360,000 تومان
1 ماهه - 40,000 تومان
3 ماهه - 102,000 تومان
6 ماهه - 180,000 تومان

پرداخت آنلاین

پرداخت آنلاین
بانك متن لوح تقدير
بانك قاب و حاشيه لوح تقدير
بانك آرم و لوگو
بانك نقوش اسليمي و تذهيب
بانك وكتورهاي كاربردي
بانك آموزش نرم افزار كورل
بنر
بنر
بنر
بنر
بنر
بنر
::

نانو چاپ به کمک تولید حسگرها می آید

: : :

 

chape_nano_be_komake_hegarha_miayad

 

یکی از شرکت های فعال در حوزه نانوچاپ با استفاده از فناوری نانوچاپ موفق به ساخت حسگر لمسی شده است. یکی از مزایای این روش، هزینه کم و امکان طراحی های متنوع است.

 

به گزارش بازار چاپ، شرکت "Molecular Imprints Inc"، اعلام کرد که موفق به ارائه روشی برای ساخت حسگرهای لمسی با هزینه پایین شده است. در این روش از ساختار فلزی حفره دار استفاده شده است. در حال حاضر از اکسید قلع ایندیم برای ساخت صفحات لمسی حساس استفاده می شود. کمبود این منابع در دنیا همچنین هدایت الکتریکی پایین از جمله محدودیت های استفاده از این فیلم است. از سوی دیگر انعطاف پذیری و شفافیت آن ها برای رفع نیاز بازار کافی نیست. بنابراین باید به دنبال جایگزینی برای این فیلم ها بود.

 

یکی از فناوری های جایگزین، استفاده از نانولوله های کربنی و نانوسیم های نقره است که عملکرد بهتری نسبت به اکسید قلع ایندیم دارند. اما این ترکیبات نیز از مشکلاتی برخوردارند؛ برای مثال مقدار عبوردهی (کمتر از 95 درصد) و رسانایی ( 10 ohms/sq)آن ها کم بوده و اندکی مات (2%) هستند.

 

برای رفع این مشکل، شرکت مولکولار ایمپرینتینگ از ساختار شبکه ای فلزی ارزان قیمت استفاده کرده است.

 

برای ساخت این شبکه، این شرکت از فناوری نانوچاپ استفاده کرده است. یکی از مزایای این روش جدید آن است که محدودیت پهنای خطوط در طراحی برداشته شده است. با این درجه آزادی در طراحی حسگر، می توان محدودیت های موجود در ایجاد طول، عرض و ارتفاع دلخواه را در طراحی برداشت. صنعت تولید نمایشگر برای تولید محصولات ارزان قیمت و کارا گام های بلندی را برداشته است.

 

دیوید گینو، مدیر عامل شرکت مولکولار ایمپرینتینگ، می گوید: «نمایشگرهای نسل جدید باید نازکتر و کم مصرف تر باشند و در عین حال تصاویری روشن تر و با کیفیت بالا داشته باشند. اخیراً نیز تقاضا برای تولید ادوات الکترونیکی قابل پوشیدن در بازار ایجاد شده است که نیاز به فناوری های ساخت جدید دارد. شرکت Molecular Imprints با استفاده فناوری نانوچاپ، موفق به تولید قطعات اصلی نمایشگرها نظیر حسگرهای لمسی، پلاریزه کننده، راهنماهای موج نوری و فیلترهای رنگی شده است. من به تیم تحقیقاتی بخش نانوچاپ مولکولار ایمپرینتینگ برای رسیدن به این دستاورد بزرگ تبریک می گویم.»

 

انتهای پیام/

 

 

 

منبع: papna.ir

تاریخ انتشار: شنبه, 29 آذر 1393