به بازار چاپ خوش آمدید | ورود اعضا | ثبت نام رایگان
بنر
بنر
بنر

نمایش بر اساس استان

عضو بازار چاپ شوید
ثبت نام رایگان
عضو هستید؟ورود اعضا

خبرنامه

مركز پشتيباني بازار چاپ

همراه پشتیبانی بازار چاپ

سامانه پيامك تماس نيازمندي هاي بازار چاپ
کانال تلگرام بازار چاپ

تعرفه آگهی

1 ماهه - 80,000 تومان
3 ماهه - 204,000 تومان
6 ماهه - 360,000 تومان
1 ماهه - 40,000 تومان
3 ماهه - 102,000 تومان
6 ماهه - 180,000 تومان

پرداخت آنلاین

پرداخت آنلاین
بانك متن لوح تقدير
بانك قاب و حاشيه لوح تقدير
بانك آرم و لوگو
بانك نقوش اسليمي و تذهيب
بانك وكتورهاي كاربردي
بانك آموزش نرم افزار كورل
بنر
بنر
بنر
بنر
بنر
بنر
::

نبود بسته‌بندی مناسب برابر است با ضعف صادرات

: : :

 

nabode_bastebandi_monaseb_barabar_ast_ba_zafe_saderat

 

مدیرکل گمرکات استان کردستان نبود بسته‌بندی مناسب را از عوامل افت صادرات دانست و گفت: روزانه 10 تا 15 کامیون از کالاهای صادراتی ما به عراق به علت نارضایتی مشتری برگشت داده می‌شود.

 

به گزارش بازار چاپ، بختیار رحمانی‌پور در سومین جلسه شورای توسعه صادرات استان کردستان در سال جاری اظهار کرد: در سال 90 در حدود 770 میلیون دلار صادرات از گمرکات استان صورت گرفته است.

 

وی با بیان اینکه این عدد در مقایسه با سال قبل از آن یک درصد کاهش را نشان می‌دهد، گفت: در سال 91 نیز 691 میلیون دلار از گمرکات استان کالا صادر شد که نسبت به سال 90 در حدود 9 درصد کاهش یافته است.

 

مدیرکل گمرکات استان کردستان میزان صادرات کالا از گمرکات استان در سال 92 را 514 میلیون دلار و دارای کاهش 26 درصدی در مقایسه با سال قبل از آن عنوان کرد.

 

رحمانی پور تحریم و مشکلات در ورود مواد اولیه کالاهای صادراتی را مهم‌ترین دلیل افت میزان صادرات از استان ذکر کرد و گفت: کارخانه‌ها ناچار هستند مواد اولیه را از طریق واسطه دریافت کنند که موجب افزایش هزینه تمام شده خواهد بود.

 

وی با بیان اینکه بازار اصلی صادرات کالا به منطقه اقلیم عراق است، گفت: جریانات سیاسی اخیر در این کشور موجب شد تا نتوانیم کالای زیادی صادر کنیم.

 

مدیرکل گمرکات استان کردستان، نبود بسته‌بندی مناسب در کالاهای صادراتی از کردستان را یکی دیگر از عوامل این افت صادرات دانست و تصریح کرد: روزانه 10 تا 15 کامیون از کالاهای صادراتی ما به علت نارضایتی مشتری برگشت داده می‌شود.

 

رحمانی پور، اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها، افزایش هزینه حمل کالا و قیمت تمام شده و انجام معاملات به صورت دستی و سنتی را از دیگر دلایل این کاهش صادرات برشمرد.

 

سهم 10 درصدی کردستان از بازار عراق

 

همچنین معاون بازرگانی خارجی سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان در این جلسه اظهار کرد: عوامل کاهش صادرات طی سه سال اخیر، محیطی، استانی و خارجی بوده‌اند.

 

محمد پورنگ هم، اجرای قانون هدفمندی را یکی از این دلایل ذکر کرد و گفت: محدودیت 32 قلم کالا برای صادرات نیز از دیگر دلایل این اتفاق بوده است.

 

وی گرایش تجار استان از صادرات به سمت حق‌العمل کاری در ترانزیت به دلیل وجود سود فوری و ریسک پایین را از دیگر عوامل در این راستا ذکر کرد.

 

پورنگ، برخی از عوامل خارجی افت صادرات استان را حضور کشورهای رقیب با ساز و کارهای حمایتی ویژه و گرایش سیاسی مسئولان منطقه اقلیم برای تغییر جهت به سمت کشورهای دیگر و ناامنی در عراق عنوان کرد.

 

وی با بیان اینکه میزان صادرات به عراق طی هشت ماه گذشته 3 میلیارد و 200 میلیون دلار بوده است، گفت: سهم استان ما از این میزان 10 درصد است که قبلا در حدود 25 درصد بود.

 

انتهای پیام/

 

 

 

منبع: papana.ir

تاریخ انتشار: چهارشنبه, 03 دی 1393