به بازار چاپ خوش آمدید | ورود اعضا | ثبت نام رایگان
بنر
بنر
بنر

نمایش بر اساس استان

عضو بازار چاپ شوید
ثبت نام رایگان
عضو هستید؟ورود اعضا

خبرنامه

مركز پشتيباني بازار چاپ

همراه پشتیبانی بازار چاپ

سامانه پيامك تماس نيازمندي هاي بازار چاپ
کانال تلگرام بازار چاپ

تعرفه آگهی

1 ماهه - 80,000 تومان
3 ماهه - 204,000 تومان
6 ماهه - 360,000 تومان
1 ماهه - 40,000 تومان
3 ماهه - 102,000 تومان
6 ماهه - 180,000 تومان

پرداخت آنلاین

پرداخت آنلاین
بانك متن لوح تقدير
بانك قاب و حاشيه لوح تقدير
بانك آرم و لوگو
بانك نقوش اسليمي و تذهيب
بانك وكتورهاي كاربردي
بانك آموزش نرم افزار كورل
بنر
بنر
بنر
بنر
بنر
بنر
::

نانو مرکب‌های سرامیکی برای تحول صنعت چاپ

: : :

 

nano_morakabehaye_seramiki_baraye_tahavole_sanate_chap

 

ساخت نانومرکب‌های جوهر‌افشان به دست پژوهشگران مؤسسه‌ی پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش محقق شد.

 

به گزارش بازار چاپ، ساخت نانومرکب‌های جوهر‌افشان به دست پژوهشگران مؤسسه‌ی پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش محقق شد. این نانومرکب که هزینه‌ی تولید پایینی دارد، قابل کاربرد در صنایع سرامیک و چاپ خواهد بود.

 

ورود فناوری چاپ‌گرهای جوهرافشان در صنعت سرامیک قدمت کمی دارد. با این وجود، استفاده از این چاپ‌گرهای دیجیتال، روند رو به رشدی را طی کرده و درحال پیشرفت و تکامل است. این چاپ‌گرها بطور گسترده برای تزیین سطوح سرامیکی، کاشی‌ها و ظروف غذاخوری مورد استفاده قرار می‌گیرند. مهم‌ترین موضوع در چاپگرهای جوهر‌افشان تهیه‌ی مرکب مناسب است. در این تحقیق، پژوهشگران در پی ساخت مرکبی بر اساس نانو رنگدانه‌های کبالت آلومینا بوده‌اند.

 

به گفته‌ی آتشه سلیمانی، عضو هیأت علمی مؤسسه‌ی پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش، کاهش هزینه‌ی خرید نانومرکب سرامیکی جهت استفاده در چاپگرهای جوهر‌افشان یکی از فواید اصلی استفاده از روش پیشنهادی در این طرح است. از طرفی با توجه به پایه‌ی آب بودن مرکب مورد استفاده، آلودگی‌های محیطی نیز کاهش می‌یابد.

 

با تولید نانومرکب‌های سرامیکی جوهرافشان به این روش، خطر گرفتگی افشانه‌های چاپگرهای جوهر‌‌افشان کم شده و می‌توان این سیستم چاپ را جایگزین چاپ‌های سنتی در صنعت سرامیک کرد.

 

سلیمانی در خصوص نحوه ساخت و بررسی عملکرد این نانومرکب عنوان کرد: «در این راستا، ابتدا نانو رنگدانه‌های سرامیکی تهیه شده برای ساخت نانو‌مرکب‌های سرامیکی، با استفاده از پراکنش کننده‌های مختلف فرمول‌بندی شدند. در این مرحله مناسب‌ترین پراکنش کننده جهت پایداری مرکب انتخاب شد. در ادامه، جهت بهبود خصوصیات فیزیکی مرکب‌های تهیه شده، نانو رنگدانه‌های کبالت آلومینا، به روش هم‌رسوبی و در حضور عامل‌های فعال سطح، ستیل تری متیل امونیوم برومید (CTAB)، پلی وینیل پیرولیدون (PVP) و ترکیبی از PVP به همراه CTAB، تولید شد. تأثیر حضور عامل‌های فعال سطح بر خواص نهایی این نانو رنگدانه‌ها مورد بررسی قرار گرفت. نهایتاً با استفاده از مناسب‌ترین پراکنش کننده و بهترین رنگدانه‌ی تهیه شده، نانو مرکب سرامیکی کبالت آلومینا تهیه شده و با استفاده از چاپگر جوهرافشان، در لایه‌های مختلف روی سطوح سرامیکی چاپ شد.

 

انتهای پیام/

 

 

 

منبع: papna.ir

تاریخ انتشار: پنجشنبه, 23 بهمن 1393